Svahn tipsar

Den första söndagen i mars driver han alltid rikets kanske mest kända vallastuga där han hjälper motionärer med dåligt glid och fäste. Nu ska Mattias Svahn själv ta sig an en av livets stora utmaningar då han ställer upp i Red Bull Nordenskiöldsloppet 2019.

Med bland annat tre segrar i Engelbrektsloppet och två fjärdeplatser i Vasaloppet på meritlistan räknas långloppsexperten förvisso knappast som motionär utan kan snarare betecknas som längdentreprenör som kan allt om allt. I följande klipp får du höra mer om hur han tänker kring att förbereda sig till världens längsta skidlopp:

Tips för februari och mars
Tips för januari

Behöver du hjälp med att få ordning på din stakning eller vill du uppleva drickalagning på proffsnivå mellan Berga By och Mora så hittar du hans diverse erbjudanden här.