Öppet spår

Skidstadion Talvatis är ett känsloladdat ställe där både stora mål har nåtts samt kanske lika stora drömmar krossats. Nu har spåren öppnat för säsongen och det går att åka sista slingan in i loppets mål.

Red Bull Nordenskiöldsloppet bjuder på stora känslor från första till…
…sista åkaren i mål!

Det är, om inte alla nog väldigt många, som under sin långlängdfärd genom orörd vildmark har längtat dit – den mäktiga målportalen i centrala Jokkmokk. De flesta har säkert tvekat i omgångar om de ens kommer att nå hela vägen fram. Somliga fick ge sig utmed banan. 

De som har lyckats vet att det är en magisk känsla att avsluta loppet efter 22 mil på skidor. Det finns dock en ny chans för alla, antingen på tävlingsdagen eller tidigare och utan konkurrens:

Den aktuella spårstatus hittar du alltid här.