Red Bull Nordenskiöldsloppet ställs in

Till följd av den senaste utvecklingen kring Coronaviruset, med nya råd från Folkhälsomyndigheten och regeringens beslut om att stoppa offentliga sammankomster och evenemang med fler än 500 deltagande, ställs årets upplaga av Red Bull Nordenskiöldsloppet in.

Som arrangör är vi naturligtvis väldigt ledsna över att ställa in. Men det känns viktigt att respektera både den allmänna oro som finns och att hörsamma regeringens önskan att minimera resande till evenemang inom landet och från omvärlden.

I enlighet med den policy som svenska skidförbundet har tagit fram betalas halva startavgiften tillbaka till deltagarna. Som alternativ erbjuds deltagare att skjuta på sin start till nästa års tävling.

Inbetalningar för beställning av vallapaket betalas tillbaka i sin helhet.

Under kommande veckor kommer Red Bull Nordenskiöldsloppet att kontakta alla registrerade deltagare med mer detaljerad information. Vi ber därför alla att avvakta den informationen innan ni kontaktar tävlingsarrangören.